VIRUS! Jeps… Jeg har fået en orm indebords. En ‘WORM/Python.Lesta.A’. Den ser ikke umiddelbart ud til at være en vildt skadelig af slagsen, da jeg intet kan finde om den på Aviras virusliste, og min computer ikke rigtig har reageret på den endnu. Den må være kommet i går. For jeg kørte virusscan i forgårs, og der fandt min com ikke noget. Denne gang fandt den, den med det samme… OG… Det med at den ikke er skadelig tager jeg i mig. Fik lige den idé lige at google virussen… Og nu er jeg ikke glad… Det er en virus som samler informationer på computeren. Heldigvis har jeg ikke noget liggende der hverken kan afsløre kreditkort numre eller noget andet. Men stadig. Den er dog de fleste steder sat som en ‘6 ud af 10’ i farer. Har opdaget den hurtigt, og er nu igang med en størrer proces med at fjerne den. Men jeg kan simpelthen ikke fatte hvor jeg kan have fået den fra. Har ikke downloadet noget som helst, eller trykket på mystiske links. Hmm…

Til noget helt andet. Jeg stod i dag op klokken 10.30. Havde endda sat min alarm til at vække mig… Hvis jeg ikke havde gjort det, var jeg nok ikke stået op endnu ^^” … Det første jeg gjorde var selvfølgelig at drikke en kop kaffe, og så gå ud og lukke hestene ud. Lige siden har jeg ikke lavet andet end at ordne bokse, hjælpe min mor med div. ting, Læst i ‘Macht und Rebel’, Fundet ud af at jeg havde en virus… Og derefter har jeg så siddet og prøvet at få den væk, og læst om den ^^” … Og resten af dagen kommer til at gå med virusfjernelse, opvask, tømme opvasker, og arbejde i Føtex. Herligt… -.-” … Sidder faktisk og bliver lidt små stresset, så nu vil jeg gå ud og tømme opvasker så det ihvertfald er overstået…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.