Endnu en dejlig weekend overstået. Jeg stod op klokken 7.30 lørdag morgen, for at ordne heste osv. inden jeg skulle afsted med bussen imod Aalborg, for at tage toget videre op til Nicki. Begav mig vidst sådan rigtig afsted på min afrejse med bus klokken 9.33, og var vidst hos Nikci omkring klokken 12. Hvilket faktisk var ret hurtigt. Men det var også fordi bussen passede perfekt med toget. Skulle ikke vente ret længe. Måske 15-20 minutter inden toget kom. Tiden gik hurtigt. Det meste af tiden sad jeg bare og læste lidt i ‘Macht und Rebel’. Jeg blev dog kort forstyrret da to andre i vente rummet var ved at komme op og slås. Det var noget med at den ene ikke ville lukke døren ind til venterummet (en stor hjerne død dansker), da en anden mand (en lidt for hidsig indvandre) spurgte ham om det. Heldigvis kom der en kvinde der kendte den danske mand imellem, og fik dem stoppet. Alt andet ville jo også have været for latterligt ^^”

Nicki og jeg havde en super god dag lørdag ^_^ 100% afslapning. Tror vi tilbragte 95% af den dag/aften liggende… Sådanne dage skal man satme have noget oftere X’D karma, karma, karma! Uhh og vi fik god (og meget) mad til aftensmad om lørdagen. Bøffer (min bøf lavede bøf til mig XD haha <3). Tror det hedder Antrico eller sådan noget. Det var ihvertfald bøf med bacon omkring. Og med Twister pommesfritter, og bearnaisesovs til. Så kan nok snakke om at være forkælet ^__^
Og så, så vi Inglorious basterds. Endelig en god Quentin Tarantino film igen. Han har det sgu’ stadig i sig. Troede ellers han helt havde mistet grebet efter jeg havde set Kill Bill 1 og 2, som virkelig var nogle direkte lorte film. Inglorious basterds var tilgengæld rigtig sjov, og virkelig tilbage i Tarantinos gode gamle stil. Inglorious basterds var samtidig af og til ret så humoristisk, men også seriøs og spændingsfuld. Den er ihvertfald helt klart værd at se.

Søndag tog Nicki og jeg, hjem til mig. Vi var begge ret så ristede over skulle tidligt op (mest bøffen). Men vi overlevede og nåede hjem til mig. Her var vi til julefrokost. Nogle af mine forældres venner kom. Det var rigtig hyggeligt. Og jeg blev uhyggeligt mæt XD Vi fik nogle sygt gode fiskefilleter. Resten af dagen stod på afslapning, og hygge. Vi så ‘From Dusk to Dawn” (Jeps endnu en Tarantino film). Jeg må indrømme at det langt fra er min ynglingsfilm. Jeg syntes faktisk den er ret så kedelig (bortset fra starten som er super nice… Den bliver først sådan rigtig kedelig da vampyrene dukker op).

I dag… Sov vi (Ja.. Det var kun mig der sov længe… for jeg sov nemlig som en sten) længe. Det var virkelig lækkert Ö! Var også bare helt død da jeg faldt i søvn i nat X_x Og har aldrig sovet så tungt som jeg sov i nat. ^_^ … Resten af dagen har jeg bare ligget og snakket med Nicki. Det må være noget af det vi er bedst til. Ej vi har også gået ca. 3 km med Mille ^_^ Det var rigtig hyggeligt… Og farligt X_X” … Der var så meget is på vejen at vi bare skøjtede rundt. Var sikker på at jeg skulle falde og på et tidspunkt! Men heldigvis er Nicki stærk nok til lige at hive fat i mig, de gange jeg var ved ryge på røven ^^”

Nu sidder jeg så helt alene på mit værelse og stener. Ville egentlig have sat en film på, men min playstation (som fungere som min dvdafspiller) er total lam i dag så det kan jeg ikke -.-” … Så nu overvejer jeg i stedet at sætte mig til at læse i ‘Macht und Rebel’. Men ved ikke lige om det er det jeg har mest lyst til lige nu… Hmm… Ellers skulle jeg sætte mig til at arbejde videre på et design jeg er ved at sætte op… Eller lærer at lave chibier… Der er massere af ting jeg kan give mig til… Men syntes ikke rigtig nogle af tingene er seriøst tiltalende… Savner allerede Nicki ^^” … Det er det eneste jeg er helt sikker på…

Hyg med noget Salad finger… Han/hun er altid en hyggelig en ;D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.