.. Fik fri fra arbejde klokken 20:15… Siden da har jeg kørt det lille stykke der nu engang ud til mor og Bøjes hus, har haft fundet mig lidt mad som jeg så også har fortæret, været i bad, lagt neglelak, glattet mit hår, nusset lidt med Mille, og ellers fundet vej ind til den seng jeg nu låner her… Hov ja og plukket øjenbryn… Og hvorfor har jeg pludselig taget mig lidt sammen omkring disse par ting, som ellers har trængt i 2-3 dage nu? Fordi jeg starter i skole i morgen ^^” Jeg skal møde en masse nye mennesker aka. min nye klasse, og man vil da gerne give et nogenlunde indtryk. Jeg må indrømme at jeg hverken har glædet mig eller været nervøs for at skulle starte i skole… Men nu hvor der ikke er længe til at jeg begynder på den nye uddannelse, kan jeg godt mærke at begge dele har sneget sig ind på mig. Mest nervøsiteten XD … Jeg vil ikke sige at jeg er dårlig til at møde nye mennesker… Men at skulle møde en helt ny klasse… Det er mange mennesker. Men det skal nok gå alt sammen :) Man skal jo bare være sig selv, og så må man jo tage det som det kommer.

Jeg skal lige have fundet ud af noget med noget bus ud til uddannelsesstedet, og så vil jeg ligge mig til at sove :) Der er alligevel ikke noget værd at holde sig v¨ågen til lige nu XD Haha… Og så skal jeg jo også rigtig tidligt op i morgen ^^” Mathias (min stedbror som er ude hos min mor og Bøjes hus, for at passe dyrene imens de er på ferie) kører mig ind til min lejlighed i morgen… Dvs. at vi allerede kører herfra klokken 06:10 X_X … Ergo… Godnat! :D

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.