Ahh hvor er jeg mør nu… Men rigtig godt tilfreds :’D ! Jeg er lige blevet færdig med at gøre hele min lejlighed rigtig godt rent. Jeg har sengetøjet ovre lige nu, og bagefter skal jeg vaske håndklæder. Hvorfor alle disse tiltag… Jo ser i… Min mor kommer og sover i morgen! Dam, dam, daaam! Ej jeg vil gerne have at der ser lidt ordentligt ud. Hun er faktisk den første ud over et par venner og Rebecca jeg har haft inviteret på aftensmad XD Ingen i min familie ud over Rebecca har været og spise hos mig endnu. Også lidt mystisk. Men nu kommer min mor altså og spiser hos mig ;) … Og sover… Vi skal vidst først lige ud og shoppe :’D Det bliver helt vildt hyggeligt. Men det kommer an på om vi lige når det, for faktisk skal min mor lige være sammen med en veninde før vi skal ses. Det er også fint nok. Så kan jeg også lige få fri fra skole og komme hjem og slappe lidt af inden da.

Men ja planerne er lidt ændret. Havde troet min mor ville komme i dag, så havde egentlig ikke regnet med at jeg kunne nå at gøre helt vildt rent og alt muligt, men det er jo kun godt jeg kunne det. Men det betyder også at i morgen ikke bliver dagen hvor jeg skal forkæle mig selv… MEN… Det bliver i bare i aften i stedet for! :’D … Når jeg har fået puttet det rene sengetøj på, og sat en ny vask over, så vil jeg lige have ryddet rengøringsmidlerne på plads, og så vil jeg ellers have mig et dejlig langt bad. Derefter vil jeg sidde med en ansigtsmaske på, og bare slappe af :’D … Jeg skal lige have hjulpet en med at sætte hendes cutenews op, men derefter vil jeg sætte mig til at se nogle Japanske serier. Jeg mangler også at se to afsnit af Naruto. Det kan faktisk også være jeg skal spille lidt Naruto-arena eller Sims 3. Jeg hælder faktisk mest til Naruto-arena i dag.

Vi havde fremlæggelse i dag. Det gjorde mig i total dårligt humør. Egentlig ikke fordi det gik super dårligt… Men fordi jeg ikke kunne stå inde for de produkter der var blevet lavet. Der var nogen i min gruppe som aldrig har brugt photoshop, så de fik lov til at sidde og lege med de grafiske ting vi skulle lave… Det blev ikke bedre end man kunne forvente af en der aldrig har lavet noget grafisk før. Men det var mega svært at stå og forsvarer når jeg ville have gjort alt helt anderledes. Men jeg syntes også et eller andet sted at det er fint nok at folk har haft muligheden til at lege med programmerne… Men jeg har også måtte erfarerer på andres vegne at de altså også er nødt til at sidde og nørde med det udenfor skolen! … Men ja… Fremlæggelsen gik fint, og i morgen går vi igang med et nyt tema. I det næste tema skal vi være én og én. Det er jeg helt okay med. Temaet efter dét er ‘webudvikling’ og der skal jeg være sammen med Erik, så de 2 næste temaer skal nok blive super fede!


Meeeen… Det tog godt nok hårdt på en at sidde og lytte til begge klasseres fremlæggelser… Efter de første 5 mistede jeg så meget fokus at jeg var nødt til at sætte mig til at tegne for at lytte ordentlig efter (Ellers mister jeg fokus og begynder af surfe på nettet, og så kan jeg ikke lytte efter, men når jeg tegner lytter jeg faktisk af og til bedre), ihvertfald endte det ud med en masse små grimme hurtig tegninger XD … men dovenskaben trådte dog i kræft, for jeg gad ikke engang at gøre nogen af tegningerne færdige XD … Lavede 4 stykker papir mere fyldt med tegninger, men der blev spildt vand ud over dem, så dem kunne jeg ikke dele med verden ^_^”

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.