Jeg deltager i 30 day blog challenge (Se hvad den går ud på Hér). Dette er dag 01, så lad os komme igang! :D

Et billede taget af dig selv for nyligt:


Jeg valgte så at smide to billeder ind. De er taget den 29/10-2010 til en halloweenfest med klassen :D Syntes det var et par gode billeder at smide ind.

5 tilfældige facts om dig selv:
01. Jeg har tænkt mig at købe et hamster hurtigts muligt – Jeg skal bare lige have en kørelejlighed ud til dyrebutikken, og hente mit hamsterbur hos Mikkel. Og nåja, så har jeg en aftale med Nicki om at han skal med ud og finde det perfekte lille dværghamster, så det skal selvfølgelig også lige passes ind i planen.
02. Jeg har det ofte ret svært om vinteren. Det er for det første rigtig svært at komme op om morgnen, og for det andet bliver mit humør ofte kraftigt svingende.
03. Jeg har pt. en besættelse af at spille Naruto-arena og hygger mig virkelig når jeg spiller det. Men jeg bruger også en smule for meget tid på det efterhånden, vil mange nok sige. Men det er vel ikke værre end alle dem som sidder og spiller alle mulige mærkelige spil på Facebook ^_^”
04. Jeg skal igen i år holde nytår i min storebrors lejlighed (som ligger ved siden af min), sammen med Nicki (og denne gang også en af hans lille brødre – som faktisk er på alder med mig). Det er noget jeg ser frem til, selv om der er længe til.
05. d. 01 / 12 – 2010 har Nicki og jeg været sammen i et år :D <3 Tiden flyver sørme afsted ^_^ … Vi skal egentlig ikke fejre det, men vi har snakket om at gå ud og spise på ‘vores sædvanlige’ sted…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.