Jeg deltager i 30 day blog challenge (Se hvad den går ud på Hér). Dette er dag 02, så lad os komme igang! :D

Meningen med dit blognavn:
Siden hed før i tiden http://Forgottenmind.ridesiden.dk , men da jeg syntes jeg var blevet okay til det med hjemmesider, syntes jeg at jeg ville have nogle flere udfordringer, og have nogle flere muligheder til hvad jeg kunne putte på min hjemmeside. Jeg søgte længe på hvor jeg ville have mit host, og eftersom der var mange der anbefalede one.com, og da det ikke var så forfærdeligt dyrt, så valgte jeg dem.

Så kom problemet. Hvad skulle min hjemmeside hedde? Jeg syntes selv forgottenmind var alt, alt for langt. Jeg tog en afstemning på min gamle side. Valgmulighederne var således:

  • – MicroCut.Dk
  • – MicroCuts.Dk
  • – SimpleMind.Dk
  • – Snowjam.Dk

Det var rent faktisk SimpleMind der vandt, men da jeg skulle til at oprette min hjemmeside tænkte jeg det igennem. Det var sgu ikke for originalt (dengang hed alle hjemmesider nærmest noget med ‘mind’ til sidst), også så jeg på navne, og vupti, vidste jeg hvad den skulle hedde; MicroCut.Dk. Det var sådan set min daværende kæreste der fandt på MicroCuts.Dk da han kendte en sang han syntes var helt vildt fed, som vidst nok hed MicroCuts, men jeg syntes det lød bedst uden s, så det var sådan set en blanding af vores idéer…

Nu er jeg så faktisk kommet til det sted i livet hvor jeg godt kunne tænke mig at MicroCut skiftede navn. Problemet er bare at jeg faktisk slet ingen idéer har til hvad siden så skulle hedde… Jeg syntes bare ikke MicroCut udtrykker noget om mig overhovedet :) Nu hvor siden mere og mere bare er blevet en blog, mere end noget andet, så burde den også være langt mere personlig. I denne sammenhæng kunne jeg jo spørge folket om der er et ord de syntes udtrykker noget om mig?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.