Fedt… Jeg ligger syg med høj feber. Var sågar ved lægen og få noget feber nedsættende i dag… Virusangreb… Hvilket betyder.. *trommehviervel* at man ikke kan gøre en fucking skid ved det :'( … = At min juleaften nok ikke bliver i Frederikshavn sammen med kæresten, men enten herhjemme med min mor (hun er også syg), eller i min seng alene i lejligheden. Wuhu. Så kan man snakke om en glædelig jul, hva? … Men seriøst. ALLE undtagen én på min mors arbejde var syge i dag, så de måtte lukke pga. sygdom O_O Det var fandme syret nok.

Nå vil hoppe i seng igen, og se om jeg ikke kan få sovet denne her skide virus væk. Heldigvis har det febernedsættende hjulpet en smule, så nu har jeg ikke mærkelige drømme i mens jeg er vågen. Herligt nok.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.