Jeg har fået et rigtig fint julekort i dag. Det bedste af slagsen – Et hjemmelavet. Jeg kunne straks gætte hvem det var fra, da jeg så de små juletræer uden på kuverten… Høgh! :’D Det er så fint. Kunne kende hendes tegnestil… Og ja… Indholdet af selve kortet er endnu bedre… Man føler sig så værdsat som veninde når man får sådan et sødt kort, med sådan et fantastisk budskab <3 … Og så sidder jeg så selv her og er så fesen… Jeg har ikke fået skrevet ét eneste julekort ^_^” … Det er ikke så godt gjort af mig, og da slet ikke når jeg lige har fundet ud af hvor glad det egentlig gør en? Det må jeg prøve at huske til næste år XD Altså at få sendt julekort ud! Det behøver jo slet ikke at være super dyrt… Man kan jo lave de sødeste julekort selv!

Nåja… Nicki er taget hjem for en time siden. Han hjalp mig heldigvis med opvasken, så jeg havde ikke så meget at skulle se til i dag ^_^” … Jeg skulle bare lige have ryddet op, og pakket min taske… Det er gjort nu. Jeg kommer jo alligevel ikke hjem før den 26 december eller sådan noget. Jeg ved ikke helt hvornår jeg tager hjem fra min mor af… Men enten den 25,26, eller 27 december… Jeg har heller ikke mere mad her hjemme XD … Har ikke gidet at købe noget brød ind, nu hvor jeg ikke skal være hjemme XD … Jeg har godt nok en liter mælk, som overhovedet ikke er åbnet, og som bliver for gammel den 25, men den hopper jeg nok lige over forbi Patrick med. Jeg tror han bliver gladere for den, end min mor gør hvis jeg slæber den med hjem til hende ;D Hun har sikkert nok af det i forvejen… Det kan også være jeg lige bruger lidt til at lave lidt risengrød til mig inden jeg skal på arbejde? Haha :’D UHH!!! Det tror jeg at jeg hopper ud og gør! Det kan jeg da lige nå!


Forresten er eksamensprojektet nu afleveret… Nåede du ikke at se det, og gerne ville, så kan du se det Hér.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.