Jeg har en veninde som har søgt om arbejde i udlandet. Argentina for at være mere præcis. Hun har søgt en stilling, som kun vare i 3 måneder, hvor hun skal ordne stald, ride heste, samt ride ture med turister mv. Det lyder super spændene, og nu er jeg selv begyndt at kigge på interessante stillinger. Selv er jeg ikke god nok til at tage jobs hvor jeg skal ride konkurrence heste (eller generelt bare andres heste), så jeg kigger på jobs som udelukkende er staldarbejde, og pasningen/klargøringen af heste, samt jobs der indeholder au pair arbejde i dagligdagen. Indtil videre har jeg fundet nogle interessante i Irland, og UK. De fleste af de stillinger jeg rent faktisk kunne finde på at søge, består af børnepasning, husholdning, og stald arbejde. Det er en erfaring jeg godt kunne tænke mig at drage mig. Men lønnen er generelt ikke særlig høj (3-4000 kr om måneden inkl. husly og nogle af stederne er det også inkl. mad).

092

Men jeg vil så gerne væk fra Danmark for en stund! Ud og opleve arbejdet med mange heste! Bare væk fra den hverdag jeg har lige nu. Jeg er nødt til at få mit liv lidt i perspektiv, og se hvad jeg egentlig ønsker min fremtid skal indeholde. Skal jeg virkelig færdiguddanne mig som webudvikler? Eller er der noget helt andet jeg skal med mit liv?

Det vil bare være hårdt at skulle mange min kæreste, og mine dyr. Ligeledes kan det være super svært at finde et kortvarigt job, netop inden for de interessepunkter jeg søger på. De korteste jobs her, ser umiddelbart ud til at være 12 måneder… Der er meget jeg skal tænke over. Uanset hvad, færdiggøre jeg 1 semesters eksamener, og så ser jeg på hvad jeg vil. Måske skal der søges nogle stillinger i udlandet?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.