Ja! Så er den første eksamen overstået! SÅDAN! Nu går det intense kapløb om at nå den næste bare ind :( Øv! Det var ikke lang tid man kunne nyde den første var slut. Men sådan et livet jo :) Glæder mig bare til at alle 3 er slut, og jeg kan komme igang med et normalt liv igen, med en helt normal hverdag. Jeg fik forøvrigt 10! :D Nice! Min lærer fra den uddannelse jeg tog inden denne, var oppe lige før mig, og han fik også 10 ^_^ Lidt cool at vi fik samme karakter syntes jeg!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Sådan skal det gøres, du er så sej!

    Og jo, teen nåede helskindet frem! og den er bare så lækker! Hver eneste gang jeg drikker den tænker jeg på dig ;D

  2. […] styrke gik jeg til mine eksamener, og det gik heldigvis (mod al forventning) godt til den første. Det blev et 10tal i den første. Desværre måtte jeg i år 2013 også opleve mit første 4tal i en eksamen. Jeg tog det hårdt. Og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.