1 down, 2 to go!

Ja! Så er den første eksamen overstået! SÅDAN! Nu går det intense kapløb om at nå den næste bare ind :( Øv! Det var ikke lang tid man kunne nyde den første var slut. Men sådan et livet jo :) Glæder mig bare til at alle 3 er slut, og jeg kan komme igang med et normalt liv igen, med en helt normal hverdag. Jeg fik forøvrigt 10! :D Nice! Min lærer fra den uddannelse jeg tog inden denne, var oppe lige før mig, og han fik også 10 ^_^ Lidt cool at vi fik samme karakter syntes jeg!

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “1 down, 2 to go!

  1. Sådan skal det gøres, du er så sej!

    Og jo, teen nåede helskindet frem! og den er bare så lækker! Hver eneste gang jeg drikker den tænker jeg på dig ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.