Ja, så har Ole og jeg siddet i et Hangout på google+ og fået kodet det sidste af projektet. I morgen skal vi lige have tilpasset lidt detaljer og ellers have skrevet rapporten færdig. Jeg må indrømme, at jeg godt nok håber jeg har det noget bedre i morgen! Ellers bliver det fuldkommen uoverskueligt at skulle sidde og skrive -.-” … Men gud hvor er jeg glad for at jeg nu endelig kan putte mig under dynerne og sove resten af dagen.

Før jeg gik ind i eksamens stress perioden, glemte jeg helt at præsenterer jer for Hysteria! Fy skamme mig!

093

Til jer der nu løfter et øjenbryn og undre sig; så er dette min barbar karakter i Diablo III. Jeg købte spillet for lang tid siden, og har da også spillet det igennem et par gange, men eftersom det overhovedet ikke kunne måle sig med Diablo II, gemte jeg det faktisk overraskende hurtigt væk. Det kan også være fordi jeg virkelig havde glædet mig til at det kom, og preordered det 3 år inden det kom (da det blev varslet færdig 3 år før det rent faktisk kom på markedet).  Men for nylig fandt jeg det frem igen, og jeg glæder mig lidt til at jeg får mere tid efter d. 22, så jeg kan spille lidt igen ;)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.