Var til min anden eksamen i dag, og det gik rigtig dårligt :( jeg fik mit første 4-tal nogensinde… Jeg er bare MEGA, MEGA nederen -.-” … Åh fail. Ak og ve… Og så samler jeg mig selv op og kommer videre i livet :)

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Jeg syntes et 4tal er flot! :) Men det er da surt hvis det ikke lige var det du havde regnet med :(

 2. Et 4 tal er heldigvis ikke en dårlig karakter, men det kan være svært at minde sig selv om hvis man havde forventet noget højere!! Det forstår jeg fuldt ud!
  Jeg har selv været til tre eksamener dette semester – Den første kom jeg igennem til perfektion, men det kan man desværre ikke sige om de to sidste! Den ene havde jeg forventet et 10 tal i, men han stillede spørgsmål til noget der aldrig er blevet gennemgået, og i går blev der kun stillet spørgsmål til ét emne ud af 7, og det var tilmed det sværeste, så jeg frygter i den grad for mine karakterer!

  Så jeg ved hvordan du har det – Det er frygteligt når der ikke stilles spørgsmål som man forventer, og man ikke er i stand til at leve op til sine forventninger! Ens egne forventninger er på en gang både de værste og de bedste!

 3. admin says:

  Tak begge to. Havde ikke regnet med at det skulle gå bedre, men jeg føler jeg er NØDT til at være bedre… Det er ulideligt at føle man altid skal præstere til de høje karakter…

  Og ja Ida, du har helt ret! Jeg er nemlig min værste kritiker, og jeg ødelægger meget for mig selv, fordi jeg kræver meget mere af mig selv end alle andre. Jeg tvivler på alt hvad jeg gør, og jeg syntes virkelig det er hårdt når man så skal præstere -.-“

 4. Jeg fik også et 4-tal til en eksamen før sommerferien, og jeg var SÅ skuffet! Det var ikke et fag, jeg forventede 12 i, men jeg havde i hvert fald regnet med og håbet på 7, hvis ikke 10, så jeg var bare helt nede i kulkælderen efter det 4-tal. Jeg bliver stadig skuffet, når jeg tænker tilbage på det, men heldigvis sker det sjældnere og sjældnere, og så lærer man at leve med det, og forhåbentlig kan man gøre det bedre næste gange :)

  Ang. din kommentar hos mig: Jeg kan faktisk også bedst lide mine Converse, når de er slidt lidt op.. De skal ikke være så hvide, at de nærmest lyser op, synes jeg :)

 5. admin says:

  Tak for din kommentar Mathilde! Det er netop sådan jeg har det. Jeg havde nok også forventet et 7 tal. Jeg er god til at præsenterer, men jeg havde vidst bare ikke helt styr på begreberne. Det er hårdt, og skulle håndtere bagefter. Især når man er vant til at få gode karakter. Jeg ved også jeg kommer til at være skuffet over dette lang tid frem over. Men jeg må bare komme mig over det.

  Og ja ^_^ Sådan skal converse sko nemlig være! :D

 6. Derhjemme var jeg også virkelig negativ, da det begyndte at blive koldt, og jeg gemte mig i min seng med dyne, mad og fjernsyn, så ofte som muligt. Men på en højskole er det langt nemmere at forholde sig positivt til tingene, fordi der altid er nogen at gøre det sammen med. Eller nogen, der hiver dig op, hvis du er for nedern. Det er virkelig rart :D

  Er ked af at høre med dit 4-tal :( men op på hesten, og så går det sikkert bedre næste gang :)

 7. Jeg synes at 4 er flot. Jeg har selv fået 4 i mine eksamer og så længe jeg består, det er det vigtigste for mig.
  Men kender godt det, at man tænker at det går bedre og man selv synes at man har gjort det bedre end 4.

 8. Far says:

  Hej min pige.
  Ja det er jo sådan livet er.
  Men en gammel mand (mig) kan sige til dig (og alle andre) at den karakter man opnår (bare man består) ikke betyder noget senere i livet. Man får ikke jobs på skolekarakterer, men på hvem man er!
  Så op på hesten og videre ud over stepperne, og lad det ikke fylde mere i dig.

 9. admin says:

  Tak ^_^ …
  Jeg har også kommet mig lidt over det nu. Nu skal jeg bare fokusere på at klare den næste eksamen bedre ;) … Og så må vi se hvordan det hele ender. Jeg orker næsten heller ikke tænke på det mere XD NU vil jeg bare være færdig med de dumme eksamener og komme videre i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.