Ja dagen i dag består af to ting. Eksamenslæsning og arbejde. Jeg glæder mig faktisk helt til at komme på arbejde så jeg kan fortage mig noget andet end at forberede mig til eksamen! Omfg det ligger mig langt ud af halsen, den eksamen XD Er der nogen der fornemmer det? Nej vel? Jeg har jo næsten ikke brokket mig i høj grad, vel? ^_^”

Spøg til side. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg virkelig er glad for mit arbejde! Men lige i dag stresser det godt nok mig, at jeg skal være på arbejde til klokken 20.15 O_o … Skal jo op i morgen formiddag. Altså til eksamen. Så ville gerne have brugt den sidste dag inden, til at læse op. Men sådan går det jo nogen gange. Jeg glæder mig helt fuldstændig abnormalt til i morgen er overstået! X.x … Men lige nu har jeg bare kvalme, hovedpine, og ja… Stress ^^” Mere hører i nok ikke fra mig før jeg har været til eksamen! ØNSK MIG HELD OG LYKKE!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Pøj pøj

  2. admin says:

    Tak ^_^

  3. Held og lykke!

  4. admin says:

    Tusind tak! Det har jeg brug for…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.