… Mit hovede er ved at eksploderer. Siden vi gik i gang med eksamensperioden, har jeg døjet med konstant hovedpine. Kan slet ikke holde det ud. Jeg kan ikke koncentrerer mig. Intet motiverer mig. Humøret er bare i bund. Øv! Jeg kan virkelig ikke mere! Jeg kommer til at dumpe den næste eksamen :'( Og så orker jeg ikke mere! Derefter dropper jeg ud, og så må det blive sådan det bliver.

110

Jeg kigger på kodeeksempel efter kodeeksempel… Men det når bare ikke ind?! Det er som om at alt hvad jeg læser, og skriver bare forsvinder ud i ingenting, uden overhovedet at efterlade nogle rester af viden i min hjerne… Årh! Jeg kunne græde af vrede og irritation XD …

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

  1. Det der kender jeg alt for godt, det er seriøst bare surt, og hele ens tilværelse er bare.. …!!! Men jeg håber da for dig at alting nok skal gå :(

  2. admin says:

    Ja lige nu føles det hele godt nok fuldstændig uoverskueligt og deprimerende :( Har det ikke så godt med eksamener, og slet ikke dem jeg ikke føler jeg har styr på (hvem kan også lide det? XD)… Det er fandme trættende, og opslidende… Jeg glæder mig uendelig til tirsdag er overstået!! Ö Så kan jeg få et liv igen! Hvis jeg altså består :( …

  3. Jeg føler virkelig med dig! Held og lykke med eksamen, jeg er sikker på at du nok skal klare den. :)

  4. admin says:

    Tusind tak! Hvor er du sød :) Jeg håber selvfølgelig den går… Men den er sgu overhovedet ikke så sikker som den nogen gange har været :( Øv øv…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.