172

Jeg har ikke haft lyst til at skrive de sidste 3 dage, da jeg i stedet har brugt min energi på, at pleje og elske mit kære hamster, Yagami. Lørdag opdagede Nicki at hans ene fod var hævet, og hårløs. Vi fik en tid til dyrelægen i dag. Desværre var det som forventet ikke muligt at rede min elskede ven, som var en vigtig støtte for mig da jeg flyttede hjemmefra. Yagami, havde fået hudcancer, og valgte vi ikke at gøre noget ville han have en meget smertefuld tid at gå i møde. Heldigvis havde vi reageret hurtigt, og han har derfor ikke nået at lide.

Vi valgte i dag at sige farvel til Yagami, og give ham en værdig afsked fra denne verden. Han vil være elsket og savnet, og aldrig kunne erstattes! Yagami, kom altid frem hvis han kunne høre min stemme. I særdeleshed hvis jeg var ked af det eller trist. Så stod han altid på sin lille afsats, klar til at blive taget op.

Jeg ville aldrig kunne have klaret at flytte hjemmefra, og pludselig, at bo helt alene, hvis ikke jeg havde haft min elskede Yagami <3 Må han hvile i fred, og må han blive mit hamster igen på den anden side <3

171

170

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Farvel du hamster ven. Jeg vil for evigt huske hvordan du ikke gad hilse da jeg var på besøg.
  Må du finde fred i det evige hamsterland <3

  Håber du klare det søde. Sæt dig ud i solen og tænk på alle de gode stunder :)

 2. admin says:

  Det vil jeg gøre :’) Jeg er faktisk lige på vej ud og lade mig trøste af Largo. Han er så rolig og behagelig at omgåes, at jeg kun tror det kan gøre mig bare lidt gladerer…

  Jeg må indrømme at jeg er uendelig ked af at have mistet min kære Yagami, og lige nu føles det som om tårene ALDRIG vil få en ende… Men jeg er samtidig glad for at vi fik givet ham fred. Dyrelægen sagde, at folk ofte kom ind med deres hamster, flere måneder efter hudkræften var brudt ud, og derfor havde slæbt deres små venner igennem et enormt smerte helvede…

  Søde Yagami… Han var så sød og velopdragen ved dyrelægen… Søde, søde Yagami… :'(

 3. Jeg kan 100% følge dig. Det er forfærdeligt at måtte aflive et dyr man holder af, men man skal huske at det er et dyr. Han vidste ikke at han skulle dø, og I forskånede ham for smerterne. Det er nok det mest værdige måde at komme afsted på.

  For ikke at tale om at han har haft et godt liv hos dig. Du har jo efterhånden også haft ham længe.

  Sorg er desværre noget der følger med når man elsker nogen. Men så igen, hvis du ikke sørgede så ville du heller ikke have nogen minder.

  Så jeg synes du skal tage dine tårer og tage ud til Largo og nyde solen sammen med ham. Det kan kun gøre godt at få lidt sol ind :)

 4. Bliver da helt ked af det, jeg håber han finder sig nogle nye hamstervenner på den anden side. Jeg håber også at du er okay :) Han vil aldrig kunne erstattes, jeg kender følelsen!
  (Det sidste billede er simpelthen for kært!)

 5. Nicki says:

  R.I.P. Yagami, du er grunden til, at jeg overvandt min frygt for gnavere. Du var sgu den kæreste bette ting i verden, og selvom du engang bed mig i fingeren, så var du altid elsket af mig… om du ville det eller ej.

  Må du hvile i fred.

 6. Åhhh…, hvor er han sød. Jeg har aldrig haft kæledyr, men jeg kan forestille mig, at det må gøre ondt, når de dør :(

 7. admin says:

  Ja det er også forfærdelig hårdt :( Jeg elsker mine dyr over alt på jorden, og det er altid hårdt at skulle sige farvel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.