Så er sommerferien klaret!

Ja så er det besluttet hvad jeg skal lave i min sommerferie. Og for første gang i lang tid skal jeg faktisk på ferie! Godt nok i Danmark, men NØJ hvor jeg glæder mig! :D Jeg skal til et sommerhus i Blokhus. Der er plads til 6, men indtil videre er vi kun 3 som har “tilmeldt” os ^_^ De andre 3 skal lige se hvordan det ser ud med tid og penge først.

169

Sommerhuset ligger 500 meter fra den fold hvor vores heste skal gå :D JA! Det er nemlig rigtigt! Vi laver vores egen lille rideferie! Foldene ligger kun 100 meter væk fra stranden. Og ellers kender jeg nogle lækre rideområder i Rødhus, så der kan vi også ride hen til ^_^ … Jeg glæder mig virkelig!

give-away

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Så er sommerferien klaret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.