Så blev vinderen i konkurrencen om at vinde et par valgfrie ballerinaer, endelig trukket! Og uden videre tøven vil jeg nu afsløre at vinderen er LouiseTillykke Louise! Jeg vil kontakte dig via. mail, omkring præmien.

148

Tusind tak til alle jer som har deltaget! Der har været kæmpe tilslutning til konkurrencen, og jeg ville simpelthen ønske at jeg kunne give jer alle et par ballerinaer! Men det er ikke ovre endnu! Snart vil endnu en give-away starte på siden! Følg med, og find ud af hvad det er, i løbet af den næste uges tid :D

Glem ej heller, min anden give-away, som på nuværende tidspunkt køre…

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Hurray

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.