199

Jeg glæder mig rigtig meget til søndag. Der får jeg en rigtig dejlig kat på prøve i en uge. Så skal vi se om det kan fungerer for katten, og for Nicki, jeg og pigerne (ref. til mine søde små hamster piger). Det håber jeg det gør, for det er en rigtig dejlig kat. Jeg kender katten i forvejen, da min veninde og hendes familie ejer den.

Katten hedder Kika, og vi kalder den i dagligdagen “handikat”. Det er et sjovt lille kælenavn den har fået, fordi den faktisk har fået en hjerneskade, på baggrund af den hårde opvækst (Min veninde og hendes familie, reddet den fra døden i Østrig, hvor den led under et alvorligt angreb af øremider mv). Det betyder den ikke kan gå lige. Men dens leve standard er alligevel på højde med almindelige kattes, og den trives.

Grunden til at jeg, er så heldig at få den på prøve, er at den bliver væk når den kommer udenfor, og det vil min venindes familie ikke byde katten længere. Den kan ikke finde hjem ganske enkelt, og trives overhovedet ikke udendørs. Derfor skal hun prøve, at bo hos os, i vores lejlighed som indekat.

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. Aw, hård baggrund for en kat, utroligt den ikke er kommet mere til skade endnu. Håber det fungere for jer :)

 2. ÅRH, misser!

  Aldrig har en hjerneskade været beskrevet mere charmerende.

 3. Whoa, det øje der ligner noget fra en gyser film. Kæft det er cool!

  Jeg kende engang en pony, der havde fået opereret sit øje ud, så den havde bare en tom øjenhule. Dét var også sejt!

 4. admin says:

  Gulde, Ja den har haft det super hårdt :( Men heldigvis har min venindes familie passet rigtig godt på den, og lagt meget energi i at passe på hende :) Så hun er en rigtig fin, og glad kat i dag.

  Høgh, Hahaha ja, ser han ikke bare sød ud? :D Og det har jeg også set! Det så bare lidt weird ud på den her hest, og den var også en lille smule tosset i hovedet ^^”

 5. Åhh hvor er den kær :-)

 6. Aaw hvor er hun bare fin. Håber det kommer til at fungere. Det har hun helt klart fortjent! :)

 7. admin says:

  Anna-sofie, Ja hun er rigtig sød :D

  Mariesen, Jeg håber også bare at det kommer til at gå godt :) Hun er bare så sød. Indtil videre går det ret fint :)

 8. Hvor er din veninde og hendes familie nogle gode mennesker. Tror det er nogle pre-graviditets-hormoner der leger med mig, men er da lige ved at tude! Godt at kattebarnet har det godt. :)

 9. admin says:

  Hvor er du da sød, Malene :) Og hvis det er på grund af pre-graviditets-homoner at du var lige ved at tude, har jeg vidst også den slags homoner XD Haha, for jeg kan sagtens græde når jeg hører om dyrs tragiske skæbner (WSPA reklamen rammer plet hver gang XD)…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.