Ingen military til mig

209

Årets åbent hus på military banen i Klithuse, er desværre blevet aflyst :( Det ser desværre ikke ud til at der bliver noget military til mig i år :'( Det er jeg godt nok lidt nede over… Havde virkelig glædet mig. Men desværre loves der frost på mandag, og jorden er derfor ikke velegnet til military…

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Ingen military til mig

  1. Anna-sofie tusind tak for de gode bud :) desværre ligger Skaarupgaard lidt for langt væk til at nogen vil køre mig, for et endags kursus :) … Men måske engang når jeg får trailer kørekort selv.

    Men jeg har skam stadig ikke opgivet at skulle på kursus i år :) men åbent hus arrangementet (som også er fuldstændig gratis) plejer bare at være sådan en fin måde at “starte op på”, så det er super ærgerligt at det er aflyst. Plus min mor ville have taget med denne gang og have taget billeder :) ingen i min familie har set mig ride military endnu, og det er virkelig lidt øv :(

    gulde, ja det er ret øv :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.