209

Årets åbent hus på military banen i Klithuse, er desværre blevet aflyst :( Det ser desværre ikke ud til at der bliver noget military til mig i år :'( Det er jeg godt nok lidt nede over… Havde virkelig glædet mig. Men desværre loves der frost på mandag, og jorden er derfor ikke velegnet til military…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Er der virkelig ikke andre steder du kan komme hen på kursus i år. Der er da Vilhelmsborg , Skårup overgård der har Military Baner :-)

  http://www.skaarupovergaard.dk/side6.html – Kører kursuser kan jeg se…

 2. Argh, det er da bare surt :(

 3. admin says:

  Anna-sofie tusind tak for de gode bud :) desværre ligger Skaarupgaard lidt for langt væk til at nogen vil køre mig, for et endags kursus :) … Men måske engang når jeg får trailer kørekort selv.

  Men jeg har skam stadig ikke opgivet at skulle på kursus i år :) men åbent hus arrangementet (som også er fuldstændig gratis) plejer bare at være sådan en fin måde at “starte op på”, så det er super ærgerligt at det er aflyst. Plus min mor ville have taget med denne gang og have taget billeder :) ingen i min familie har set mig ride military endnu, og det er virkelig lidt øv :(

  gulde, ja det er ret øv :(

 4. Nej hvor er det da surt, især når du nu havde glædet dig :( Håber du finder noget andet så :o

 5. Surt show :( Men sikkerhed frem for alt, man skal jo gerne komme igennem i et stykke :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.