En lille hurtig opdatering omkring vores nye kat Kika – det går super fint! I går tilbragte hun hele aften med os, henholdsvis i soveværelset og i stuen :) Hun er begyndt at have mod til at bevæge sig rundt i lejligheden. Hun generer ikke hamstrerne, og ja; det hele fungerer bare! Jeg kan se fremskridt hver eneste dag, og det er bare for fedt! Lige nu har vi hende jo kun på prøve, men jer er ret sikker på at hun bliver her, for jeg er helt sikker på at hun nok skal falde til her, og trives, som om hun altid havde boet her. Men det kræver selvfølgelig tid…

211 Billede venligst lånt af tidligere ejer

I dag kommer Kika til at få lidt fred i dags timerne for Nicki og jeg skal til påskefrokost. Det bliver rigtig hyggeligt. Jeg trænger også til at være lidt andre steder end i stalden, eller lejligheden ^^” Selv om Nicki og jeg nu hygger os meget godt med, bare at sidde og sludre, og game…

Hvad skal du lave i din påskeferie?

give-away02

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Det er da godt at høre at det går godt med missen :) Jeg havde godt nok lagt planer for påsken, men det lader til noget andet har besluttet at jeg skal bruge den på at se på kamille-te, næsespray og snotklude *snøft, snøft, nys* Dog vælger jeg alligevel som planlagt at tage ud og besøge nogle kammerater i dag og på søndag at tage med til Emil’s famiile. Så må jeg bare pakke en ordentlig gang lommeletter, og holde sikkerhedsafstand til folk ^^”

  2. Hvor er det godt at det går godt med hende :-)

    Jeg skal til fødselsdag den 1/1 ved min mor og måske på kirkegården den 31 alt efter hvor deprimeret jeg er.. Ellers skal jeg ikke noget i Påske dagene… :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.