Min vægt-update dag er ellers søndag, men eftersom jeg ikke får tid lørdag eller søndag, (og ikke 100% sikkert kommer i nærheden af en vægt mandag), bliver min vægt-update rykket frem til i morgen formiddag. Jeg har besluttet mig for ikke at frygte resultatet, men jeg har på fornemmelsen at det ikke er helt så godt denne uge. Jeg har løbet, og forsøgt at spise de korrekte mængder, men jeg har bare følt mig evigt sulten denne uge, og har derfor nok også spist lidt for meget “/ …

232

Jeg krydser mine fingre for, at jeg forhåbentlig har nået ugens mål som ligger på et tab på 0.8 kg. Desværre er det ikke den retning det ser ud til at gå. Men jeg må heller ikke blive alt for, fortabt hvis jeg slet ikke har tabt mig, for jeg kan se og mærke at jeg har sat nogle muskler jeg ikke havde før, og det vejer jo også.

Men jeg har nået lidt nærmere mit hovedmål! At leve sundere! Jeg kan mærke at jer i den rigtige retning, og jeg lærer noget nyt om min krops behov hver eneste dag. Desværre har sukkertrangen efterhånden listet sig meget nært, men jeg har dog ikke givet efter, mere end jeg blot har nøjedes med en håndfuld rosiner (Som dog heller ikke er for godt).

Jeg er ved godt mod, og ser frem til i morgen med højt løftet pande, uanset resultatet! Tak alle jer, som støtter mig, og sender mig opmuntrende kommentarer! Det giver mig en masse viljestyrke og lyst til at kæmpe videre, når jeg føler mig træt og ugidelig :) (Jeres hjælp, og så det faktum at jeg gerne vil kunne tage på stranden i bikini til sommer, giver mig en masse styrke!)

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.