Trailerkørekort…

Det er sådan, at jeg jo har heste. Og jeg vil meget gerne selv kunne køre rundt omkring med mine heste. Det ville også være super praktisk når jeg har alle de hesteplaner til sommer (Sommerferieplaner), at jeg selv ville kunne køre rundt ;) Derfor starter jeg i dag til trailerkørekort X.x … Det skal nok gå… Galt…

231

Lad mig bare sige sådan her. Jeg glæder mig ikke. -.-” I sommers skulle jeg bakke en ATV med en vandvogn bagpå, ind i dens parkeringshul (som var lidt skråt)… Og det gik ikke. Overhovedet ikke ^^”

Husk at deltage i min give-away hvor du kan vinde et gavekort på 100 kr til fabfashion. Klik her for at deltage.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Trailerkørekort…

  1. Ja hvis du vil køre som på fotoet, så bliver det ikke med nogen af vores biler, eller campingvogn at du skal afsted ;o)
    Pøj-pøj, det skal nok gå, selvfølgelig er det ikke noget du kan, det er jo derfor du skal have et kursus ;o)

  2. HVIS jeg nogensinde får mit trailerkort… Skal jeg nok FORSØGE at undlade at køre sådan som på billedet, hvis jeg låner jeres biler/trailere/campingvogne ^_^”
    Jeg krydser fingre. I dag er det dog kun teori, så jeg skal ikke ud og prøve at køre med trailer endnu ^^” Glæder mig bare slet ikke til at skulle bakke om et hjørne XD

  3. Tusind tak alle tre :D
    Teori timen gik helt ok. NU er jeg spændt på at skulle ud og kører med en trailer X_x virker godt nok noget uoverskueligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.