Vægt-update: 1.5 kg lettere!

Så er jeg blevet endnu lettere – og det kommer egentlig bag på mig, for jeg har ikke løbet hele ugen, før i dag, da jeg har været syg. Men alligevel er der røget lidt vægt. Jeg tror desværre også, at det er lidt muskler der er blevet tæret på… Men dem skal jeg nok få bygget op igen, nu hvor jeg er frisk nok til at kunne løbe og træne igen :D

294

Startvægt: 77.4 kg
Uge 1: 75.9 kg
Uge 2: 73.4 kg
Uge 3: 72.1 kg
Uge 4: 72.0 kg
Uge 5: 69. 8 kg
Uge 6: 68. 8 kg
Uge 7: 67. 3 kg
Samlet tab: 10.1 kg

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

8 thoughts on “Vægt-update: 1.5 kg lettere!

  1. Tak alle sammen! :D Jeg er også vildt glad for det! Det er dejligt det går så nemt. Men det er spændene om det går samme vej i næste uge, da jeg lige har siddet og nydt de bedste karameller, her over i det sjællandske ^_^…

    1. Tusind tak! Jeg er også bare super glad for det! Jeg syntes det er rart at man også kan mærke nogen resultater nu :D Nu kan jeg fx. passe alle mine shorts igen! Og det føles bare SÅ godt ^_^

  2. Der plejer jo også til tider ryge lidt hurtig vægt under sydom i from af mistet appetit, men det ryger jo hurtigt på igen :) Men stadig fedt det går nedad ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.