Jeg er gået i gang med en blog challenge: 30 days blog challenge. Dagens emne er, “Dit hjem/værelse”. Men… Jeg kommer til at bryde spillets regler i dag. Ohhhh NOOO!

… Der er nok en vis forventning om at jeg deler billeder fra min dejlige lejlighed. Men det gør jeg ikke. For min lejlighed er ikke præsentabel til at blive taget billeder af lige nu (stor pakning til weekenden = tøj ud over det hele)… Så i stedet, bliver dette indlæg om hvordan jeg ønsker min lejlighed så ud! Wuhu! Psyched?!

Jeg elsker pastelfarver, og jeg ville ønske, at min lejlighed havde mange flere af disse smukke farver. Jeg ville elske hvis jeg uden videre kunne male en væg eller to pastelfarvet (nok et tand lysere end på overstående billede) – men da jeg kun bor til leje dur det bare ikke rigtig, da det bliver for dyrt hvis jeg skal flytte igen…

Jeg elsker blandingen af nyt og gammelt (eller i hvert fald hvad der ser gammelt ud). Og så elsker jeg når farverne er hvide/hvidlige. Og ja – så ønsker jeg mig et stoort flot køkken engang :D Jeg har et ok stort køkken nu – men imponerende flot er det altså ikke ^_^”

Jeg ønsker mig et stort badeværelse engang, med et lækkert badekar :D Gerne med et romantisk design – måske endda viktoriansk!

Der er nok mange år til at jeg får et hjem der tilnærmelsesvis bare ligner de overstående billeder (selvom jeg har valgt nogen der er nogenlunde realistiske)! Men man har da altid lov at drømme ^_^  … Og ang. billeder af min lejlighed – så må det vente til jeg engang kommer hjem fra min ferie (uge 28-29) og har fået ryddet ordentlig op.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(9) Comments

 1. JEg kunne også også bruge lidt bolig fornyelse og de bolig billeder er da virkelig inspirerende :)

  1. admin says:

   Ja jeg syntes også de er helt fantastiske :)
   Jeg ville virkelig ønske at mit hjem kunne se sådan ud ^_^

 2. Du snyder!!

  1. admin says:

   JA! Og hvad vil du gøre ved det? ;D

   1. Holder mig så klinisk meget til reglerne at du vil føle sig nødsaget til ikke at snyde!

 3. Rikke says:

  Smukke billeder du har fundet! Og hvor ville jeg bare elske at have et badeværelse som på sidste billede. Eller bare er badekar i det hele taget. Suk..

  1. admin says:

   Ja jeg syntes også de er ret gode og inspirerende :D Og ja! Sådan et dejligt badekar kunne sgu sagtens bruges ;D

 4. Elsker farvne øverst :-) Det med at male kender jeg godt. Da jeg flyttede sidste år fik jeg et smæk på ca. 8000 kr – men da jeg havde boet der i over 10 år fik jeg det gratis. Puha det kunne havde været dyrt. Heldigvis fik jeg kun et eftersmæk på 7500 ca… Og de 2500 kr var begrund af en skide nøgle.

 5. Jeg er også helt vild med den stil!
  Uh, lækkerier for øjet! Jeg er ved at sætte i stand hos mig… jeg tror lige, jeg napper lidt inspiration! ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.