389

Så skal jeg på arbejde lige om et øjeblik. Det er kun til klokken 15.00, så det er en bette vagt. Lige til at klare sådan en lørdag ;) … Men jeg får nok en travl dag alligevel. Efter arbejde skal jeg direkte ud og passe min mors gård, i mens de er på ferie.

Nicki bliver hovedsageligt hjemme ved Kika-pigen. Hende fik jeg også sagt godt farvel til i går. Masser af hygge på sofaen. Nicki blev helt jaloux ;D …

Ja – Jeg kunne ikke dy mig! I skulle lige se et billede mere fra hyggen på sofaen i går ^_^ Det er jo næsten som at have en baby.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(10) Comments

 1. Nurh <3

  1. admin says:

   Ja :D

 2. Det sødeste billede!

  1. admin says:

   Tusind tak Rikke! :D <3 Syntes også bare at hun er så dejlig, den bette puttetrold.

 3. awww, bliver helt misundelig – Arnold har ikke puttet sådan på mig siden han var en 6-7 måneder, så var det lige som om han voksede fra det :(

  1. admin says:

   En af mine forældres katte voksede også fuldkommen fra det. Men det tror jeg næppe Kika nogensinde vil. Hun er lettere hjerneskadet, og opfører sig derfor for evigt, mest af alt som en killing. Og jeg tror hun finder tryghed ved at ligge på mig ^^” …. Og så elsker hun bare generelt min dyne ^^”

 4. Hihi. Det må han vende sig til. Med en kat i huset, er der indlagt putte-rækkefølge. :P

  1. admin says:

   Hahaha nemlig :D
   Men jeg tror næsten efterhånden det er mig han er jaloux på og ikke katten ^^” Hun snakker generelt mere med Nicki, og opsøger ham meget. Men det er bare mig hun vil putte på ^^

 5. Virkelig sødt billede, Simone. Så hyggeligt!

  1. admin says:

   Taaak søde Marc :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.