Jeg ligger her hjemme på sofaen og venter på, at Nicki får fri fra arbejde. Jeg er sløj, og har faktisk været det siden min tur til Rømø… Det er sgu utroligt. Blev både syg i Blokhus, og halv-syg efter turen på Rømø. Mit immunforsvar sucks virkelig…

386

I det mindste betyder det hygge på sofaen, med Kika, som glædeligt putter alle døgnets timer under min dyne ^^”

388

Og i mens jeg var oppe og lave en kop te, og finde en god dokumentar på Netflix… Ja så faldt det bette pus i søvn. Da jeg klemte mig ned ved siden af hende, rykkede hun ikke engang så meget som på et øre – men det er også klart når man har brugt natten/de tidlige morgentimer på ballade (= reklamer udover hele gulvet da jeg “stod op”… Eller rettere stod ud af sengen, for at ligge mig ind på sofaen).

 

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Hvis det er et tilbagevendende problem, kan jeg i den grad anbefale en kur med hvidløgspiller! Jeg var evigt syg som barn, men det hjalp virkelig på imunforsvar med en daglig omgang kwai.

  2. admin says:

    Det må jeg simpelthen prøve! Jeg har aldrig hørt om det før – men har selv behandlet mine heste med hvidløg, hvis jeg kunne se at de skræntede imod en forkølelse, så det giver god mening hvis det skulle virke på mennesker også :D Tak for tippet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.