Shoppingtur i Århus

I dag smutter jeg et tur, ned til min veninde, som bor i Århus for, at shoppe. Vi har et bestemt mål, som vi går efter – en fest kjole, som jeg kan have på til introfesten, jeg skal til i starten af september. Jeg har ingen festkjoler som jeg kan passe, så jeg håber vi kan finde en flot (og ikke mindst til en billig pris), kjole som jeg kan købe.

Min veninde og jeg, har allerede siddet og kigget lidt på nettet efter forslag. Vi har været forbi mange forskellige slags kjoler, og endda også en ‘heldragt’.

399

400
Det kan være at jeg kommer hjem med noget helt tredje :D Har endnu ikke fundet noget som sagde “wow”… Har faktisk haft meget sværrer ved at finde tøj jeg bryder mig om, på mig, efter jeg har tabt mig. Det er noget mærkeligt noget ^^”

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

5 thoughts on “Shoppingtur i Århus

    1. Du har ret!
      Jeg behøver slet ikke tage til Århus – jeg har en gammel gala kjole liggende fra gymnasiet ^_^JUHUUU! Problem solved!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.