Så blev jeg nogenlunde færdig med at læse op på anatomi og fysiologi. Super svært, syntes jeg personligt. Men også med nogle spændene punkter. Men det er aaalt for svært at skulle huske alle de latinske navne…

449

Men pffff…. Det er jo INGENTING! For nu er jeg kommet til næste fag, som jeg skal have læst op til på torsdag… Biokemi (Uhyggelig musik fra det hinsides). Og er det noget jeg bare ikke kan finde ud af, så er det kemi… Og det er virkelig også det mest kedelige i verden at læse. Jeg har lige kæmpet mig igennem det første kapitel – almen kemi… Nu skal jeg bare lige have lavet opgaverne, som hører til dette kapitel, og så kan jeg give mig i kast med DNA, RNA, og generne…

Er I ikke bare misundelig på mit liv lige nu? XD

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Puha, jeg håber ikke ergoterapi på ucn minder om det her. :-D

  1. admin says:

   Jeg ved i hvert fald at deres eksamen på første modul er nemmere end vores… De har nemlig hjælpemidler, og skal sidde hjemme og lave deres over nettet XD så teknisk set kan de jo hjælpe hinanden… Vores er fuldkommen uden hjælpemidler O.O

   1. Oh, det lyder da herligt. :-D
    Held og lykke med din eksamen, mon ikke det går! ;-)

 2. […] selv om jeg var ved at blive kvalt i eksamenslæsning, så var der noget som lyste dagene op, i oktober […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.