Så er jeg oppe fra sengen, og for alvor i gang igen! Jeg føler mig stadig en smule sløj – men er heldigvis frisk nok til at være i skole i dag, samt tage på arbejde senere. Jeg tror det bliver en rigtig hård dag, og en hård start. Men det er okay – jeg er bare glad for at være kommet ud af sengen ^_^ Det er så kedeligt, at være der hjemme, og ikke kunne foretage sig noget.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Håber du har haft en okay dag på trods af alt..

  Knus <3

  1. admin says:

   Tak søde :D Det var en hård dag – men det gik da!

 2. ØV, det er så træls at være syg, så godt at du er oppe igen :)

  1. admin says:

   Pueha – ja blev så bare nedlagt igen :(
   MEN nu er jeg oppe igen :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.