Bare lige et hurtigt lille glædesudbrud for mig! Godt nok er det ikke 100% lyst, når man står op klokken 06.20 endnu – men fuglene synger, for fulde lunger, og det er helt fantastisk! Man kan da ikke andet end at blive en lille smule mere glad, og frisk, når man hører at de også er “stået op” og synger ^_^

Godt nok, skal jeg ud på cyklen lige om lidt, efter en længere pause, og cykle 8 km… Men det kan da ikke andet end at blive en god dag, på trods af, at den er lang, og det ellers er den berygtede mandag…

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. EMBRACE THE MONDAY! Det er mit nye koncept. Synes selv det fungerer… so far :)

  1. admin says:

   Hahahah! Det må jeg også hellere begynde på XD Men det kan godt virke lidt uoverskueligt ^_^” Men ikke lige i dag! I dag fungerer det bare!

 2. De synger også 5.30 (hvor jeg af ukendte årsager vågner for tiden) ! Det er vidunderligt!

  Hav en skøn mandag ven :)

  1. admin says:

   Hehehe det var da skønt.. Og hvor er det skønt at jeg ikke er så tidligt oppe XD hahaha!

   Og tusind tak i lige måde søde :D Det skal nok blive en dejlig dag!

 3. Vejret er så fint, og det gør mig i så godt humør! Selvom det er mandag, og jeg har undervisning til kl. 17 er det bare sådan en smuk dag.

  1. admin says:

   Dejligt at se at du er så positiv :D Hahah! Men ja! Der er faktisk gået hen og blevet skønt vejr ^_^ Var ellers lige ved at blive negativ over at det regnede da jeg cyklede hjem, men så halede en klassekammerat ind på mig, og så kunne vi cykle sammen – og vupti, så opdagede man ikke længere regnen ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.