826

Min eksamen er endelig overstået, så nu er humøret atter højere igen! Godt nok følte jeg ikke det gik så godt – men det nytter jo ikke noget at tage sorgerne på forskud. Der er 3 uger til jeg finder ud af om jeg er bestået eller ej, og så må vi tage den derfra. Jeg håber bare jeg har fået kravlet mig op på en 02’er ^_^” Ved godt det ikke virker særlig ambitiøst; men jeg har bare ikke nerverne til de skriftlige eksamener…

Jeg får dog ikke slappet meget af, da jeg arbejder en del de her dage. Jeg skal møde op igen klokken 07:30, i morgen. Det er nu ikke så slemt, og humøret er faktisk højt når jeg er på arbejde! Det er dejligt at få lidt normalitet ind i livet igen ^^”

TUSIND TAK, til alle jer, som støttede mig i eksamensperioden for øvrigt! Det var SÅ dejligt at komme ind på bloggen, og læse jeres gode kommentarer! Det bragte virkelig smilet frem, selv om jeg en overgang troede jeg skulle dø af et overbelastet hjerte (pga. den totale stressagtige tilstand jeg var i). I er guld værd!

Deltag i en af mine give-aways hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér, eller en masse iPhone tilbehør hér!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.