… Pueha! Sådan en morgen er bare hård, når man har sovet dårligt. Så virker dagen bare ganske uoverskuelig! Især når man har sådan en stram tidsplan som jeg har i dag. Det var sådan set ikke fordi jeg ikke kunne sove i nat. Jeg var faktisk helt vildt træt. Gik i seng omkring klokken 23:00, og var egentlig helt mørbanket efter en dag, først på arbejdet, og dernæst i stalden. Jeg faldt da også straks i søvn. Men… Det er sådan at mine forældres hunde er meget overbeskyttende når jeg er her alene, så bare de høre den mindste lyd udenfor, så farer de op og gør! De første to gange drøner jeg altid ud af sengen, og ud i køkkenet for at se hvad det er. Tænder alt lys, for at skræmme evt. indbrudstyve væk, og griber det første og bedste våben i køkkenet… Efter et par gange prøver man bar at holde hundenes gøen ud, og venter på de har kommet sig over det. Jeg ligger dog altid lige og lytter om der er nogen som roder med døren ^^” Den gamle er især blevet slem til at gø, og gø, og gø! Når hun først er gået i gang, så går hun bare i selvsving i laaang tid.

Men ja. Der er ikke andet at gøre end at suck it up, og tage på arbejde om lidt! I det mindste er solen stået, op, og der er fuldkommen lyst! Det gør det hele lidt nemmere. Så overtager trangen til at ligge mig ind under dynerne igen, ikke komplet!

Deltag i en af mine give-aways hvor du kan vinde en lækker blondekjole hér, eller en masse iPhone tilbehør hér!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Åh nej. Der er intet værre end at sove dårligt! Jeg håber, du får en god dag alligevel :)

  1. admin says:

   Det blev heldigvis en ganske udemærket dag alligevel ^^ men Ggud hvor var jeg træt om aftenen XD

 2. Det er bare så træls når man sover dårligt, og ja dagen er bare ødelagt! Men sender al god karma til dig og håber alligevel din dag bliver lidt god :-)
  – Maria

 3. Nu griber min nysgerrig her mig.. :P

  Når nu du siger – første og bedste våben- hvad griber du så ud efter..

  Jeg kan huske i min barndom, vi var ofte alene hjemme og selv om vi havde en stor jagt hund, blev jeg pisse bange når han begyndt at gø midt om natten.. Jeg husker engang mig og min veninde var vildt bange, der var super mørkt og ja jeg greb også ud efter et våben… En cykel pumpe.. ha ha.. Det har vi grint meget af siden..

  Knus <3

  1. admin says:

   Haha!! Sikke en god historie! Men jeg er nok lidt mere brutal, for ved siden af det vindue jeg stormer ud for at kigge ud af, er den store knivholder, til familiens største knive ^^” dermed det nærmeste våben XD

 4. Haha, sådan en dag har jeg også. Gik i seng kl. 00 og læste en halv times tid. Vågnede klokken 4 ved at min telefon var brandvarm, bippede og gået i hak, og måtte vente en halv time før den var kølet af og ville modtage strøm igen, så jeg kunne tænde den og sikre mig alarm-vækning her til morgen. Og så kunne jeg ikke sove bagefter. 4,5 timers søvn. Tsk. Godt der er kaffe.

  – Anne

  1. admin says:

   Årh! Det lyder som en rædsom nat! Men det var jo et eller andet sted godt du vågnede så det ikke endte med, at du ikke kom op og afsted til tiden. Men stadig ufed situation :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.