Jeg vil gerne have tabt 7 kg (igen), inden jeg skal på sommerferie. Derfor vil jeg prøve at kick-starte min sundere livsstil ved at give mig selv udfordringer, for hver uge, og om søndagen så gøre op, om det er lykkedes. Mest for at presse mig selv til at komme af sted og træne, på trods af at jeg er træt, og tiden er knap.

Ugens udfordring var i denne uge, som følgende:

Ugens udfordring #3

+ Løb samlet 15 km i løbet af denne uge.
+ Lav planke-øvelse hver aften i 30 sekunder
+ Lav 10 mavebøjninger hver aften

Resultat af ugens udfordring

I denne uge har jeg nået mit mål og mere til – Jeg er endt ud med at have løbet 24 km (1 x 5 km, 2 x 8 km, 1 x 3 km). Desuden har jeg lavet mine øvelser på gulvet, og er i dag netop gået i gang med en ny challenge oveni i mit eget program (30 Day Beach Body Challenge). Det har været hårdt, men rigtig godt. Jeg kan mærke at min krop er begyndt at blive meget stærkere, og musklerne er også blevet mere tydelige på mine ben. Jeg tror også at tilkomsten af muskler måske har nået at sige i det faktum at mit vægttab denne uge faktisk har været ret lille – 200 gram er der røget af vægten.

Men jeg føler mig godt tilpas – også selv om vægten ikke er faldet meget i denne uge. Jeg føler at min krop er blevet en smule mere veltrænet at se på, og jeg føler at jeg kan holde til mere og mere.

Jeg er begyndt at måle mig om taljen, så jeg kan se om der kommer nogle resultater eller om det er rent indbildning. Jeg glemte dog at måle i dag, inden jeg spiste osv. så det må blive på næste søndag, at vi ser de evt. fremskridt. Desuden målte jeg det også kun for første gang onsdag.

Alt i alt en rigtig god træningsuge. Jeg er spændt på at se, om jeg kan sørge for at være lige så aktiv i den kommende uge.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Du er simpelthen for sej.. Weee… Fortsæt den gode stil.. :D

  1. admin says:

   Tusind tak, og i lige måde! :D

 2. Sådan Simone! :)

  1. admin says:

   :D !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.