Jeg skal bare lige have overstået de næste to dage med arbejde, og så er det sommerferie for mit vedkommende! Jeg glæder mig bare mega meget! I dag skal jeg arbejde fra kl. 14:00 til klokken 21:15. Heldigvis har jeg fået byttet min vagt i morgen, således at jeg allerede skal møde klokken 07:30, og heldigvis allerede har fri klokken 14:00. Ellers ville det hele godt nok blive lidt presset.

Hvor skal du hen på sommerferie i år?

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(6) Comments

 1. Trine says:

  Hvor arbejder du henne Simone? Og så må du og Nicki have en rigtig god ferie. :)

  1. admin says:

   Jeg arbejder i Føtex i Aalborg øst

 2. Göteborg. Heja svenska!

  1. admin says:

   Åh det lyder da også mega hyggeligt med en tur til det svenske ;D

   1. Det er altid hyggeligt med en tur til det svenske! Jeg mener, det er Sverige!

    1. admin says:

     :D JA da!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.