1072

Efter at have læst om serien ‘Sherlock Holmes’, på Høghs blog, et par gange, tog jeg mig endelig sammen til at se et afsnit her til aften. Jeg var fuldkommen smadret efter arbejde – men jeg er allerede i gang med at se det andet afsnit. Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg syntes om serien, men der er god spænding i den, og jeg føler mig da også ret draget af seriens personligheder… Der er også nogle ting jeg ikke er så vild med ved den, men indtil videre er der mere godt end skidt i den. Plus, at Høgh plejer at have ret god smag; så den skal have en fair chance.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. !

    Jeg har nemlig (som regel) god smad, så tak for din approval ;) Glæd dig til sæson 2 og 3! De er VIRKELIG gode!

    1. admin says:

      Det vil jeg se frem til så

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.