Da vi var i Thailand var vi også på en speedbåd tur, ude og se Phi Phi øerne, samt omkring liggende øer. Det var en regnfuld dag (derfor ikke mange billeder), men det var bare med til at gøre speedbådsturen sjovere og vildere, da der var store bølger. Nicki og jeg sad helt foran i båden, og der var flere gange, at båden vippede så voldsomt at man næsten skulle tro at den skulle vælte. Det lyder måske halvfarligt; men min fornemmelse var klart at der var styr på det, så det var bare rigtig sjovt. Desuden havde vi en rigtig festlig guide – en ældre Ladyboy. Hun var ret underholdene!

Vi var også ude og snorkle! Det var rigtig sjovt, og vi så en masse smukke fisk og koraler! Jeg så også en søpølse. Den så ret sjov ud. Vi havde desværre intet kamera som kunne bruges under vandet, så det er bare minder jeg må gemme for mit indre øje, og hive frem til mig selv når jeg savner det smukke liv under vandet.

DSC01570
DSC01571
DSC01579
DSC01580
DSC01581
DSC01583
DSC01585
DSC01587

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.