IMG_1496.JPG

IMG_1502.JPG

IMG_1500.JPG

Jeg sad her til aften, og hyggede med at lave lidt gelenegle. Jeg prøvede bare at lave på min naturnegl. Normalt laver jeg negle med tipper, så de bliver lange og flotte – men jeg er i gang med et lille forsøg, hvor jeg prøver og ser om mine egne negle kan blive lange, ved at sørge for at de ikke knækker, ved brug af gele… Det er mindre kønt når neglene er små, runde, og tykke at kigge på, som min naturnegl altså er; men det er sjovt nok at se om det kan lade sig gøre.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(7) Comments

 1. Hvor er de fine og sommerlige/festlige :D

  1. admin says:

   Hehe tusind tak :D jeg syntes nu stadig det er pænere når de er noget længere og mere velformede.

 2. Min erfaring er, at negle bliver skrøbelige når de er dækket af. De skal have luft og fugt for at blive stærke og sunde :)

  Og wowsa med blind!

  1. Blind er sjællænder for bling, fyi

  2. admin says:

   Ja selvfølgelig ^_^ Men situationen er den at mine negle simpelthen bliver belastet så meget at de knækker, og det forhindre geléen dem i at gøre :) Og det har skam virket helt fint. Bare på en uge er de vokset så fint og flot :D

 3. Hvor er de bare super flotte! :)

  1. admin says:

   Tusind tak :D!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.