IMG_3471

Årh! Jeg døjer virkelig med min ryg de her dage! Til dels fordi jeg sidder meget ved computeren og skriver opgave (og jeg har en virkelig dårlig opstilling når jeg sidder), og dermed overhovedet ikke er aktiv, og dels fordi jeg har båret nogle rigtig tunge løft på arbejdet de sidste par dage. Nu skal jeg heldigvis ikke mere på arbejde før næste tirsdag, så nu er der massere af tid til at forberede mig til eksamenen, og når den så er overstået kan jeg holde en velfortjent weekend, som hovedsageligt kommer til at foregå ude i stalden!

Der tabte jeg vidst tråden. Det jeg gerne ville frem til, er at jeg har købt en ny pude (sat ned til 129 kr!). Den skulle være lavet ud fra et det princip af den skal tilpasse sig den enkelte person, og dermed være ortopædisk korrekt. Jeg glæder mig til at se om det hjælper mig og min ryg. Indtil videre virker den meget lækker at ligge med, men man skal da lige vænne sig til at den er så meget anderledes end en alm. pude.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Har du mulighed for at stå op og skrive? Det vil din ryg nok have godt af :)

  1. admin says:

   Nej det er rigtig skidt for min ryg at stå op ^_^ Mine smerter skyldes ubalance i lænden, da jeg har et skævt bækken (rideulykke), og et ben der er længere end det andet (medfødt)… Jeg belaster derfor min krop unødigt når jeg står op, og især når jeg står stille ^_^ … Lægens ord.

 2. Du skal nok anskaffe dig en bedre stol, og øve dig i at sidde mere korrekt på stolen – og gerne så du har mulighed for skiftende stillinger. :-)

  Men vil da gerne høre hvordan det går med den pude – jeg døjer nemlig også med ondt i ryggen. Måske den kunne afhjælpe det. :-)

  1. admin says:

   Min stol er egentlig rigtig fin. Det er nærmere det faktum at jeg, som du skriver, skal øve mig i en bedre stilling. Både når jeg går, står, og sidder ^_^” Jeg har en FORFÆRDELIG kropsholdning.

   Indtil videre fungerer puden rigtig godt for mig. Men jeg spænder unødigt meget op til eksamen, så jeg vil først give dig det endelige resultat når jeg har prøvet den lidt efter eksamenen ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.