Eksamen lige om hjørnet

IMG_0206Så er min eksamen i morgen. Jeg kan da godt mærke at jeg er ret nervøs, men jeg er også ved at være der hvor jeg tænker at jeg snart ikke rigtig kan forberede mig mere. Vel er der da nogle skolemæssige ting som jeg skal have ordnet i dag, men jeg føler samtidig at nu må det altså bare briste eller bærer. Jeg har aldrig været så rolig op til en eksamen. Men det skal nok vende i eftermiddag engang. Det kan være det bare ikke er gået op for mig at jeg rent faktisk skal til eksamenen allerede, fordi jeg kun har gået i skole i knap to uger.

Huskeliste over hvad jeg skal nå i dag

 • Læse om habitus
 • Læse om D-vitamins indvirkning på absorptionen af calcium igen
 • Læse om totur og svare på opgaver herom i opgavesættet
 • Læse om primær-, sekundær, og dobbeltsocialisering igen
 • Læs om jerns betydning for opbygningen af hæmoglobin igen
 • Lave en litteraturliste
 • Købe slik til i morgen!!

Det meste af det jeg skal læse, ved jeg heldigvis allerede det meste om (undtagen habitus (som jeg dog havde om i psykologi på gymnasiet) og primær-, sekundær, og dobbeltsocialisering), men jeg vil gerne lige have perfektioneret min viden omkring emnerne.

Derefter er der ikke så meget andet at gøre end at krydse fingre, og håbe at det hele er sivet ind, og at jeg klarer min eksamen i morgen. Karakteren får jeg først om nogen uger, men når først selve eksamenen er afleveret får man en hel anden ro indeni.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Eksamen lige om hjørnet

 1. Hvor er det godt, at du er mere rolig denne gang. :-)

  Da jeg var til eksamen i sidste uge, var jeg også HELT rolig. Jeg har sjældent taget en så vigtig eksamen, så roligt. Ok, jeg plejer at være ret afslappet til skriftlige eksamener, men ikke dem uden hjælpemidler. Jeg håber det er et skridt i den rigtige retning, og at jeg fremover vil være lidt mere rolig omkring det. :-)

  – Og jeg håber, at du også fortsat kan tage det lidt mere afslappet. :-D

  OG HELD OG LYKKE!

  1. Hahah ja! Det er sgu ulideligt at være alt for stresset over det. Jeg kan da godt mærke en uro i kroppen efterhånden…Men jeg tager det flot hvis jeg selv skal sige det. Normal ville jeg have været på kanten til et slagtilfælde allerede for en uge siden…

   Og tusind tak! Jeg sidder lige og får læst det sidste, og så håber jeg bare at jeg klarer den! ^_^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.