Årh! I dag har bare været rigtig øv indtil nu. Alt hvad der kan gå galt, er gået galt. Jeg er træt og sløv, og føler ikke rigtig at jeg trække mig selv op i dag. Føler mig trist og ked af det, uden nogen særlig grund, og jeg syntes faktisk det hele er lidt uoverskueligt. Jeg er godt nok kommet i tøjet, og er klar til at tage i skole – men jeg kan bare ikke. Jeg er ellers generelt et rigtig positivt menneske, og plejer at kunne få det bedste ud af dagen, men i dag kan jeg bare ikke.

Jeg ved ikke om det bare er fordi jeg er exceptionelt træt? Jeg har jo godt nok haft en lang, og hård/travl weekend – men det har jo været en spændene weekend, så jeg burde være glad og energisk. Det er jeg bare ikke. Jeg har givet mig selv lov til at holde fri og samle mig. Så må jeg bare knokle ekstra meget i skolen resten af ugen!

Jeg håber min dag bliver bedre, og humøret stiger lidt hen af dagen. Der er bare ikke mere der skal gå galt for mig i dag! Det kan jeg ikke overskue!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Lav en kop te og træk vejret dybt. Nogen dage er man bare nede. Det bliver ikke bedre af at man slår sig selv i hovedet med ‘hvorfor’. Bare slap af og vær fri dag :D Ansvar og virkelighed kan godt vente til i morgen.

    <3

    1. admin says:

      Tak for din gode kommentar søde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.