Dagen i dag har været betydelig bedre end i går, men mit humør har stadig ikke været på toppen. Jeg har konstant været træt, og bare at skulle op af sengen i morges var hårdt. Heldigvis har jeg nogle søde klassekammerater som fik mig i lidt bedre humør… Det gik også godt på arbejdet, selv om jeg var nødt til at blive lidt længere for at kunne nå at blive færdig.

Nu glæder jeg mig bare til at putte mig under dynen, lukke mine øjne, og sove længe i morgen. Jeg trænger til at sove lidt længe. Jeg håber det hjælper på mit humør at få sovet igennem.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(2) Comments

  1. Håber du får en masse lækker søvn og en bedre dag i morgen..

    Krammer <3

    1. admin says:

      Tak sødeste <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.