Weekendens party look

1113

Jeg var til fest på skolen fredag. Det er sjældent jeg tager i byen. Mest fordi jeg simpelthen ikke har tid til det, og der bare er ting jeg prioritere højere.

Det var en rigtig god bytur, og vi havde det rigtig sjovt! Jeg følte mig godt tilpas i det outfit jeg havde valgt, og jeg syntes make-up’en var meget vellykket, men mest af alt syntes jeg håret passede perfekt til kjolen. Jeg beklager dog mit mærkelige ansigtsudtryk (og opstilling for den sags skyld!) på billedet – det sørgelige er, at det var det bedste af de billeder jeg lige hurtigt fik snappet inden jeg tog af sted.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

7 thoughts on “Weekendens party look

    1. Hvor er du sød <3 :) Taaak!
      Og tror du har helt ret ang. billeder af en selv ^^" Sådan har jeg det i hvert fald altid!

    1. Hahahahahha!!!!! :D
      Jamen jeg stod da også lige og øvede trinnene til om aftenen ;D !!!! Det er sgu den bedste længe :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.