IMG_2443

IMG_2437

IMG_2435

IMG_2438

IMG_2444

Jeg tilbragte juleaften hos min dejlige svigerfamilie i år! Det var en rigtig dejlig aften, med masser af god mad (det er dog ikke min tallerken som ses på billedet, men min søde svogers), og fantastiske gaver. Jeg har simpelthen fået så mange gaver at det halve kunne være nok. Jeg føler mig meget forkælet og privilegeret.

I morgen skal jeg af sted i mod frederikshavnsområdet igen, da jeg skal op og besøge en af mine dejlige veninder jeg ikke ser så tit. Hun er bor til dagligt i sønderjylland, og er på besøg hos noget familie heroppe i det nordjydske. Det bliver dejligt at se hende igen!

Derudover vil jeg gerne beklage at jeg ikke har været online de sidste par uger (udover et par tidsindstillede indlæg). Det skyldes simpelthen at jeg har haft rigeligt at se til med arbejde, en syg hest, osv. Min hest er desværre stadig syg, men jeg håber og tror på, at jeg efterhånden må have mere overskud til at titte forbi bloggen med et indlæg.

Rigtig god jul til jer alle!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(1) Comment

  1. Dejligt at du havde en god aften, og skønne billeder :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.