Min stakkels computer

Så skete det. Min højt, højt elskede computer fik nok tæsk til at jeg skal til at spare sammen til en anden. Jeg kom gående med den, da min mors hun pludselig hoppede op af min ryg, og væltede mig forover, ned over min computer. Nu sidder der et kabel løst indeni (mindst), og skærmen har fået et blåt skær. Jeg håber den kan holde til eksamenen er overstået, på trods af at det bliver anstrengende at se på det mærkelige lys når jeg skriver.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

4 thoughts on “Min stakkels computer

    1. Efter jeg har klemt lidt på den, har den heldigvis fået det bedre :D Men det er sgu stadig træls :(

    1. Jeg har ikke udviddet elektronik forsikring, så det bliver i hvert fald ikke dækket af min egen. Må da lige finde ud af om min mors dækker :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.