Så skete det. Min højt, højt elskede computer fik nok tæsk til at jeg skal til at spare sammen til en anden. Jeg kom gående med den, da min mors hun pludselig hoppede op af min ryg, og væltede mig forover, ned over min computer. Nu sidder der et kabel løst indeni (mindst), og skærmen har fået et blåt skær. Jeg håber den kan holde til eksamenen er overstået, på trods af at det bliver anstrengende at se på det mærkelige lys når jeg skriver.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Noooo :( Det er da virkelig bare det sureste! Krydser fingre for at den holder lidt ud endnu :(

  1. admin says:

   Efter jeg har klemt lidt på den, har den heldigvis fået det bedre :D Men det er sgu stadig træls :(

 2. Træls.

  Har du ingen forsikring eller din mors da det er hendes hund der har gjort det?

  1. admin says:

   Jeg har ikke udviddet elektronik forsikring, så det bliver i hvert fald ikke dækket af min egen. Må da lige finde ud af om min mors dækker :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.