Jeg har været plaget af alt lige fra computer problemer, til at alt for meget at se til, til en eksamenen hængende over hovedet. Nu er alt det overstået! Min computer kører nu nogenlunde igen, jeg har et par dages ferie (skal dog arbejde et par af dagene, som fx. i morgen), og jeg har været oppe til min eksamen (og bestod med et 12-tal! Yes!) – jeg er derfor klar til at komme tilbage til bloggen! Jeg glæder mig til at komme ind i rutinen med at skrive igen.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(4) Comments

 1. Du har været savnet!

  1. admin says:

   Årh tak søde <3

 2. Jubii… Velkommen og tillykke med dit 12 tal.. sej gået.. :D

  Glæder mig til at se dig blogge igen, du har været savnet <3

  Knus

  1. admin says:

   Årh tusind tak <3 Hvor er du sød!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.