Jeg er endelig begyndt at træne igen. Jeg er startet ud med bare at begynde at løbe. Løb min første tur i onsdags. Det endte med at blive en lille langsom tur på 5,12 km på 33:47 minutter. Dvs. en løbehastighed her gennemsnitligt hedder 9 km/t.

IMG_2572

I går var jeg også nede og træne. Det blev hovedsageligt også kun til løb. Jeg har slet ikke modet på at gå ind og styrketræne endnu. Jeg har heldigvis en kollega, som har lovet at ligge et styrketræningsprogram for mig i den nærmeste fremtid.

I går løb jeg på løbebånd i træningscenteret, og når jeg ikke skal koncentrerer mig om underlaget på samme måde som når jeg løber i naturen kan jeg for det meste presse mig selv lidt mere. Jeg løb da også 5 km, med en gennemsnitshastighed på 9.1 km/t.

Jeg er glad for at være i gang igen! Jeg er total gearet for at være i topform når jeg skal til Japan til sommer, så jeg kan købe en masse tøj dernede! Med min nuværende størrelse, er jeg jo nok for stor til det meste tøj i Japan, og det jeg kan passe er sikkert en str. xxxl, på grund af størrelsesforskellen mellem asien og europa.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(5) Comments

 1. Super at du er igang igen og sejt gået.. jeg tør slet ikke løbe..
  Kunne være fedt hvis du kunne komme helt i topform til jeres tur.

  Jeg drømmer om at se en smule mindre ud til sommer når jeg skal på stranden.

  Knus <3

  1. admin says:

   Tusind tak! Jeg er sgu faktisk også lidt stolt af mig selv. Har formået at løbe 3 gange siden jeg gik igang for 4 dage siden. Så det er indtil videre blevet til næsten 16 km’s løb i denne uge.
   Hvordan kan det være at du ikke tør løbe søde?

   Du skal nok lykkedes med dit mål! :D Jeg tror på dig!

   1. Jeg havde sidste år sådan en hælspore så efter det passer jeg på mine fødder og min vægt gør at jeg har svært ved at løbe fordi der er meget belastning på.. jeg løbe-går dog på løbebåndet i motionscentret når jeg er der.. men passer meget på.. kan egentlig også bedre lidt at cykle eller gå.. synes løb er såå hård.. måske det bliver bedre når jeg har tabt mere..

    Knus <3

    1. admin says:

     Ja så kan jeg godt forstå at du passer på! :)
     Men ja! Jeg kan love dig, at det bliver nemmere, des lettere man bliver. Det er i hvert fald den erfaring som jeg har draget mig. Jeg brød mig heller ikke om at løbe i starten, men nu er det blevet min fortrukne motionsform, for man har bare mulighed for at forbrænde rigtig mange kalorier, på ret kort tid, og fordi man egentlig bruger rigtig mange muskelgrupper når man løber ^_^

     1. Ville ønske at jeg kunne og at jeg også kunne li det, for du har ret, det er en rigtig godt motionsform. Håber jeg kommer til det en dag :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.