Det er simpelthen ikke til at tro! Men min computer er endelig i live igen! Den døde jo fuldkommen ud i starten af maj. Dengang var jeg sikker på at der ikke var noget at stille op – indtil en ven fortalte mig at vi da “bare” lige kunne åbne den, og se om vi kunne finde problemet. Jeg var næsten sikker på at det var harddisken der var røget, som minimum – men det skulle vise sig ikke at være tilfældet.

Faktisk var problemet noget så simpelt som at RAMene skulle rebootes, og at det skærmkabel som åbenbart havde revet sig løst (igen), skulle skubbes på plads. Det tog selvfølgelig lidt tid at finde frem til problemerne, men da de først var identificeret gik det faktisk super hurtigt med at få den fixet.

IMG_2998.JPG

Nu er jeg så glad som en julegris, med en computer der igen fungerer! Jeg havde jo lånt en computer, af en fra mit studie, og det var jeg virkelig taknemlig for – men for at være ærlig, var det rigtig svært at vende sig til den, når man var vant til sin elskede macbook.

Jeg havde helt klart ikke modet og tålmodigheden til at åbne den op, og opererer (hihi) på egen hånd, så jeg er dybt, dybt taknemlig over at jeg fik hjælp!

Nu har jeg helt fået blod på tanden og overvejer om jeg skal have en ny harddisk i (SSD selvfølgelig), så den kan blive lidt hurtigere? Jeg må se om jeg kan finde nogle nye reservedele til den, billigt i Japan, når jeg kommer derover!

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

(3) Comments

  1. Årh hvor dejligt! Det er skønt når et problem bliver fixet, som man i første omgang ikke troede kunne fixes :D

    1. admin says:

      Ja jeg er også bare lykkelig over at have den tilbage :D

  2. […] mig godt, og køre faktisk næsten som ny (og er hurtigere end nogensinde før) efter jeg satte en SSD harddisk i den i 2015, som jeg købte i Japan. Jeg har heldigvis lidt teknisk snilde, så indtil nu har jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.