Så blev den afleveret! I går omkring kl: 23:00, blev min gruppes eksamensprojekt endelig afleveret. Vi var langt fra den sidste gruppe der afleverede, kunne jeg høre i dag. Faktisk var der nogen der sad og arbejdede på projektet helt frem til klokken 05:00 i morges. Pueha. Godt det ikke var mig. Nu ved jeg så heller ikke hvorledes de har administreret deres tid, og om de evt. har været stødt på nogle problemer under vejs, men vi har godt nok heller ikke haft meget fritid de sidste par uger! Men nu er den afleveret, og jeg jeg har derfor bestemt mig for at nyde min weekend, og ikke tænke på eksamenslæsning før på mandag.

I dag havde vi heldigvis også kun en kort dag i skolen. Faktisk skulle vi bare lige møde op til 45 minutter. Undervisningen omhandlede hvordan man søgte specielle steder hen, i praktik på modul 11, og 12 på min uddannelse. Det var meget relevant da jeg faktisk har tænkt mig at søge et af disse steder hen. Derfor har jeg også lige brugt lidt på at få formuleret ansøgningen som skal sendes senest d. 1 november. Nu er min sendt, og det er dermed også ude af verdenen! Nu har jeg bare lang ventetid (flere måneder faktisk), før det bliver afsløret om jeg får plads på hospice/pallitativ afdeling, som jeg har søgt om. Jeg krydser fingre, for det er virkelig det felt jeg håber på, at komme til at arbejde med når jeg er færdig!

Resten af dagen i dag, byder på ren hygge! Jeg skal ned og træne på hold med Line senere i dag (Oh yea! Vi har holdt streaken, og trænet 5 dage i denne uge), hvorefter vi skal forkæle os selv, ovenpå eksamensprojektet, og al vores hårde træning, med at tage ud og spise i aften! Det bliver så godt.

Om Skribenten

Ejer af microcut.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.