Måtte tage en træningspause

Planen var egentlig at jeg skulle have trænet alle dage frem til på fredag, sammen med Line. Vi har ofte trænet 5 dage om ugen. Planerne blev dog lidt ændret for mig, for i dag måtte jeg bare erkende, at efter jeg har været syg mv. og dermed har haft 2 ugers pause, blev programmet lidt for hårdt for visse lemmer.

Vi trænede crossenergy søndag. Allerede herefter havde jeg ømme lår. Vi tog så til stram op mandag. Endnu ømmere lår. Bootylisious (som har fokus på ben og baller!) tirsdag. Oveni det, så havde jeg ekstra travlt på arbejdet i går, og tilbagelagde derfor omkring 19 km i løbet af de 5 timer. Kan I se hvad det bygger op til? Jeg måtte ganske enkelt aflyse den planlagte crossenergy i dag, trods det er et af mine yndlingshold at komme på. Mine lår gør simpelthen for ondt, og jeg orker heller ikke at anskaffe mig en skade på grund af at jeg overgøre det.

Det er altid øv at erkende, at man så hurtigt er kommet i så dårligere form (i hvert fald muskelmæssigt), men så er man selvfølgelig også bare nødt til at tage de hensyn der er nødvendige, og komme tilbage på hesten.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

2 thoughts on “Måtte tage en træningspause

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.