Juleferien er reddet!

Okay… Jeg er godt nok ret forkælet. Jeg nåede kun lige akkurat at pylre her på bloggen i går, over hvor ærgerligt det var, at jeg ikke havde råd til det nye Sims spil – ja og så havde jeg altså pludselig spillet. Nej jeg fik ikke på magisk vis råd, så nej jeg har ikke været ude og være økonomisk uansvarlig og købe det. Nej jeg er bare godt gammeldags snotforkælet! Jeg er nemlig så heldig at min kæreste gav mig det som en adventsgave i går da han kom hjem fra arbejde! Jeg har da bare jordens dejligste kæreste <3

Clubs_Walking_1


Jeg er så glad! Udvidelsen er virkelig fin indtil videre, og der er en masse sjove muligheder, som ikke er set i spillene før. Nu kan juleferien bare komme an! Jeg glæder mig til at sætte en hel dag til side til, bare at sidde og hygge mig med spillet – for ja! Det har jeg godt nok tænkt mig at gøre.

Written by

1.719   Posts

Ejer af microcut.dk.
View All Posts

3 thoughts on “Juleferien er reddet!

  1. Jubii.. sikke en skøn kæreste gave..

    Sige lige til hvilken dag du vil gå amok.. så vælger jeg måske den samme og så kan jeg lige hente dine simmer ind i mit spil osv.. hvis du altså deler dem i dit galleri. :P

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.